Wordpress collage PNG

WordPress webdevelopment

Bij HandiHow bouwen we WordPress websites op maat. Of je nu zelfstandig ondernemer bent of een grote corporate, we helpen je bij het maken van een website die helemaal bij jouw bedrijf past.

site vb

Samen een website ontwikkelen

We starten altijd met een persoonlijk gesprek waarin vragen aan bod komen als: Is er al nagedacht over hoe de website eruit moet komen te zien, wat moet er worden overgebracht. Waar zal de website gehost worden. Wij luisteren naar de wensen, denken mee en doen ook zelf voorstellen voor het maken van een website die niet alleen praktisch en overzichtelijk is, maar ook een prachtige uitstraling heeft.

Voor die uitstraling zijn mooie foto's heel belangrijk. Misschien zijn die er al, misschien moeten ze worden gemaakt of zijn foto's uit een beeldbank een goede optie. Alles is mogelijk. HandiHow werkt samen met fotografen en kan zorg dragen dat de juiste foto's gemaakt worden.

Ook kan HandiHow de teksten (laten) schrijven indien de opdrachtgever dit wenst.  Dit zal echter meer gelden voor de grotere bedrijven en Stichtingen.

Met ZZP'ers en Verenigingen maken we, na de intake, een eerste opzet van de website.  Daarna kan, samen met de opdrachtgever, de website gevuld worden, waarbij direct een training WordPress word gegeven. Zo kan opdrachtgever zelf de website bijhoden en vullen met nieuwe gegevens.

Ook is het natuurlijk mogelijk dat HandiHow de gehele website bouwt en daarna bij oplevering een korte training WordPress geeft aan de gebruikers van de website.

Ben je geïnteresseerd in een gesprek?

Neem dan contact met ons op, dan bespreken we de wensen en mogelijkheden.