Digitaliseer met webapplicaties

Heb jij processen die veel meer tijd in beslag nemen dan nodig? Administratie kost je medewerkers vaak onnodig veel tijd. Tijd die ze ook aan andere dingen kunnen besteden.

Met webapplicaties kun je processen automatiseren of administraties efficiënter bijhouden.

MEAN

Progressive Web Applications - PWA

Door het ontwikkelen van een web-based oplossing voor jouw situatie zorgen we ervoor dat efficiënter werken mogelijk wordt gemaakt. Zijn daarbij doorgaans een must omdat de invoer van gegevens vaak sneller gaat op een computer of laptop.

Echter, mobiele apps bieden ook vele nieuwe mogelijkheden zoals locatie-bepaling, het scannen van barcodes en het nemen van foto's.

HandiHow maakt webapplicaties met Angular 6. Dit front-end framework biedt ondersteuning in de browser maar ook in de browser van je mobiele apparaten. In sommige gevallen is het daarom niet nodig om ook mobiele applicaties te hebben.

Door van de web applicatie een PWA te maken kun je door middel van Service Workers toegang krijgen tot specifieke functionaliteiten van je mobiel, zoals camera en locatiebepaling. Ook kun je een PWA installeren op je mobiel, waardoor je een app icoon ziet op je mobiel waarmee je de app kunt openen. Visueel is er dan vrijwel geen verschil met een native app. Dit bespaart de kosten van het maken van een native mobiele app. Ook hoeft dan maar één platform te worden onderhouden.

We bieden ook "native" mobiele apps aan, gemaakt met behulp van Google's nieuwe platform Flutter. Met Flutter is het niet nodig om twee apps te onderhouden (Android en iOS). Echter kun je met Flutter ook toegang krijgen tot platform-specifieke tools (die alleen beschikbaar zijn ofwel voor Android ofwel iOS). Er zijn dus geen limitaties.

Samen met de klant bekijkt HandiHow welke oplossing het beste past bij de wensen en het budget van de klant.

Firebase

Firebase is een ontwikkelplatform van Google. Het gebruikt een  ‘realtime database’, die in de cloud staat. Door jouw database te synchroniseren via Firebase, blijft deze zelfs in de lucht als de app offline is.

Firebase biedt daarnaast andere geavanceerde diensten, zoals het authenticeren van gebruikers, tools om gebruikersgedrag te meten, messaging en analytics.

Met Firebase schaalt je app automatisch naar welk scherm dan ook. Doordat data gedeeld kunnen worden is een optimale samenwerking mogelijk in een team.

Waarom kiezen voor HandiHow?

  • Strategisch meedenken
  • Kennis en ervaring
  • Korte lijnen, toegewijd en praktisch
  • flexibele schil, sterk team
  • Duidelijke afspraken, transparant
  • Gebruik van de nieuwste tools met hoge ontwikkelsnelheid
  • Ondersteuning van start tot oplevering
  • Waarna aanbod voor kosteneffectief onderhoud en doorontwikkeling

Ben je geïnteresseerd in een gesprek?

Neem dan contact met ons op zodat we de wensen en mogelijkheden kunnen bespreken.